"Come to the woods for here is rest"

- John Muir -

Praktische Zaken

Locatie

De Buitenruimte is gevestigd in Zeist. Cliënten uit de hele regio zijn welkom. Na je aanmelding zal ik een afspraak met je maken voor een digitale intake, via Teams.
De overige afspraken vinden plaats in de natuur, bijvoorbeeld in het bos rond Zeist,  of in de Soesterduinen. In overleg zijn andere locaties mogelijk. Voor onze eerste buitenafspraak krijg je van mij informatie over de locatie waar we elkaar zullen treffen.

Buitensessies gaan door in alle weersomstandigheden, behalve bij gevaarlijk weer zoals harde wind (windkracht 6 of hoger) of onweer. In dat geval neem ik contact op voor een alternatief.
Houd in je kledingkeuze dus rekening met het weer! 

Wachttijden

Na je aanmelding neem ik binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op om kennis te maken en om je aanmelding kort te bespreken. Zo kan ik beoordelen of ik je kan helpen bij je klachten, en kunnen we kijken of het tussen ons klikt. Als we beiden denken dat je goed zit dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Op dit moment kan je ervan uitgaan dat het eerste gesprek kan plaatsvinden binnen 4 weken na je aanmelding.

Samenwerking

Ik werk samen met www.praktijkkomorebi.nl en www.swagermanpsychologie.nl.

In het geval dat ik langer dan 3 weken afwezig ben maak ik afspraken voor waarneming, en zal je hier over geïnformeerd worden.

Kwaliteitsstatuut

De Buitenruimte heeft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut dat is op te vragen via willemijn@praktijkdebuitenruimte.nl

Klachten en Geschillen

Ik doe uiteraard mijn best om je een goede behandeling te bieden en ik houd me aan de beroepscode voor psychologen. Als je ontevreden bent over de behandeling dan hoor ik het zelf graag als eerste, vaak kunnen we in overleg je klacht al op lossen. Mocht er toch een probleem ontstaan waar we samen niet uitkomen dan kun je gebruik maken van de klachtenregeling.

Praktijk de Buitenruimte is aangesloten bij de klachtenregeling en geschillencommissie van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Je kan het klachtenformulier digitaal invullen en indienen via nip@klachtencompany.nl

BeroepsverenigingenVEN

Vereniging EMDR Nederland

NIP


NIP

Nerderlands Instituut van Psychologen

buitenpsychologen


De Buitenpsychologen

Vereniging voor Buitenpsychologen